Indián név

...........................................................................................................

Irta:Naru-chan | 2013.04. 08. | Szolj hozza te is

..........................................................................................................

Sziasztok.Ez itt egy kulonleges,egyedi menu, egy amolyan szemelyisegfejleszto jatek.Egy tanarnomtol tanultam,nagyon otletes. A feladat egyszeru,valasztanod kell magadnak egy indian nevet pl.tuzes szem stb. , de azt kell mondanod ami legelsore(ne csalj!) eloszor eszedbe jut magadrol. Ne keress ra a neten,hanem azt ird le commentbe,ami eloszor eszedbe jut magadrol,es en leirom,hogy ez mit is jelent,hogy mire utal,milyen vagy te,vagy milyennek latnak masok.Nagyon erdekes jatek,itt van az enyem,en ezt valasztottam,es ez lett az eredmeny:

kek felho: a felhorol az embereknek eloszor a nyugalom jut eszebe,en is ilyen vagyok,altalaban nyugodt es csendes,de hirtelen elkezdhet tombolni a vihar,es a viharfelho kieresztheti olykor pusztito haragjat.En is ilyen hirtelen termeszetu vagyok,aki hamar duhbe gurul es olyankor tombol.A felho adja az elteto esovizet,vagyis fontos vagyok az embereknek,megha ezt nem is mindig mutatjak ki.Ha nem adna esot a felho,az emberek nagyon hianyoljak,engem is hianyolnanak.A kek egy megnyugtato,tisztasagot jelkepezo szin,mely egyben tiszteletet parancsolo is.

Itt van meg nehany pelda,hogy mit valaszthatsz,persze nem muszaly ezek kozul valasztani:

kaméleon, időjárás, madár, villám,főnix madár,lótusz virág,tűz,szem,macska,kutya,nyuszi,delfin, rádió,szél,csillag,orhidea,gyöngyvirág, kardvirág,fenyő

Itt is van a ti valasztott nevetek:

> Rendes nev:Naegino

> Indian nev:Szerelmes csillag

>Nev jelentese:A szerelmes arra utal,hogy te altalaban szereted az eletet.Nyitott vagy az uj dolgokra es batran nezel elore.Kedves vagy,konnyen baratkozol,es konnyen meg tudsz szeretni valakit.Emiatt jobb ha ovatos vagy,nehogy atverjenek. A csillagnak sajat fenye van,te is sajat kisugarzassal,fennyel rendelkezel,az emberek gyakran csodalnak.Altalaban a figyelem kozeppontjaban van,gyakran utat mutat masoknak,szeretheto,baratsagos,szeret masokra vigyazni,masokrol gondoskodni.

 

>Rendes nev:Ikina

>Indian nev:Sötét vadász

>Nev jelentese:A sotetseg nagyon titokzatos,te is kisse zarkozott vagy,nehezen nyilsz meg,viszont szereted ha masok tisztelnek,es felneznek rad.Van aki fel a sotetsegtol,van aki csodalja,de az biztos,hogy senkit sem hagy hidegen.Te is ilyen vagy.A vadasz arra utal,hogy nagyon hatarozott vagy,tudod mit akarsz, altalaban csak elore nezel,a celt figyeled.Optimistan fogod fel a dolgokat es szeretsz ha masok elismerik a munkadat,tehetsegedet.Altalaban az osztoneidre halgatsz,amik ritkan tevednek.Gyakran tisztelnek szemelyiseged,tetteid miatt.

 

>Rendes nev:Nanami

>Indian nev:fényes angyal

>Nev jelentese: A teljes nev azt sugallja,hogy te nagyon kedves,segitokesz vagy.A feny jelenti a kivezeto utat,az eletet.Megmutatod masok szamara a helyes utat,segitesz nekik,es nagyon fontos vagy a korulotted levok szamara.A feny batorsagot ad, es magabiztossagot.Nezz szembe batran a nehezsegekkel.Az angyalok szinten a helyes utat mutatjak meg,es vigyaznak rank.Te is mindig probalod a leheto legjobbat nyujtani,mindenhol segiteni,mert nagyon jo szived van.Maradj mindig ilyen.

 

>Rendes nev:Hoppla*_*

>Indian nev:magas hegycsúcs

>Nev jelentese:A magassag egyfajta tiszteletet sugall mindenkinek,van aki le akarja gyozni,kihivast lat benne.Teged is tisztelnek,elismerik az erdemeidet,de sokat vetelytarsat latnak benned.A hegycsucs is a tiszteletet,a bolcsesseget mutatja.Szereted a termeszetes dolgokat,fontos neked a testi lelki szabadsag es tisztasag.Mindig megfontolt vagy,es szeretsz az osztoneidre hagyatkozni.Neha kicsit zarkozott vagy,csak keves embernek mutatod meg,hogy milyen vagy valojaban.Egyfajta titokzatossag vesz korul.

 

>Rendes nev: Kykky

>Indian nev:Suhano lepke

>Nev jelentese:A suhano azt mutatja,hogy nem szeretsz sokaig egy helyben maradni,nem csak fizikailag de lelkileg is.Szereted az uj dolgokat,kalandvagyo vagy,szivesen kiprobalsz mindenfelet.Konnyen alkalmazkodsz kulonbozo helyzetekhez,es baratsagos vagy.Nem tudsz sokaig egy helyben maradni,szeretsz utazni,setalni.Erdekel a nagyvilag.A lepke azt mutatja,hogy egy kisse zarkozott vagy,de ha megnyilsz valakinek,akkor egeszen ,szivbol teszed.Nem sok emberben bizol meg igazan,annaqk ellenere,hogy sok baratod van.Probalj egy kicsit jobban hinni az emberekben.Mindenben probalod meglatni a szepet,ami nagyon jo,magadat viszont gyakran lebecsulod,pedig te fantasztikus szemelyiseg vagy.Ragaszkodsz a szabadsagodhoz,nem szereted ha parancsolgatnak neked.

 

>Rendes nev: Agnikai

>Indian nev: fenylo sas

>Nev jelentese: A feny magat az eletet jelenti, kivezeto utat a sotetsegbol.Meg ha nem is mindig mutatjak ki, fontos vagy a korulotted levoknek, hianyolnanak ha nem lennel mellettuk, nem mutatnad meg nekik a helyes utat, ahogy feny nelkul is sotet lenne az elet.Tisztelnek teged, es felneznek rad, ezt a sas is mutatja, hiszen egy tekintellyel, magabiztossaggal rendelkezo titokzatos leny. Emeld fel a fejed,es legy buszke magadra. A szabadsagod nagyon fontos neked, nem szereted ha iranyitani probalnak. Inkabb az egyeni munkakat szereted,mint a csoportosokat, de mindkettoben helyt tudsz allni,ha akarsz.

 

 

> Rendes nev: Juditkormendi

>Indian nev: Csobogó forrás

>Név jelentése: A forrás egyfajta lelki tisztaságot és kiegyensúlyozottságot takar, te is egy nyilt, tisztaszivű ember vagy. A forrás akár egy hatalmas folyamnak is lehet az elinditója, te is nagy dolgokra vagy képes, kreativ vagy és határozott. A csobogás is utal arra, hogy folyton mozgásban vagy, szereted a változatosságot, nem szeretsz tétlenkedni, életvidám vagy. Ahogy a folyo is, minden akadályt képes vagy leküzdeni, ha igazán akarod, mindig találhatsz új utat magadnak.

 

> Rendes név:dorcy2000

> Indián név: Csillaglovas

> Név jelentése: Ahogy a csillag is saját fénnyel rendelkezik, neked is erőteljes kisugárzásod van, az emberek odafigyelnek rád. Gyakran utat mutatsz másoknak, szeretsz vigyázni, odafigyelni másokra. A lovas arra is utal, hogy te egy határozott személyiség vagy, aki mindig küzd a saját véleményéért, ugyanakkor jó csapatjátékos is vagy, ahogyan a lovas is csak a lovával érzi jól magát. Vidám természeted gyakran segit, hogy továbbléphess a problémákon, és meg se állj a csillagos égig.

 

 

>Rendes név : Vinchh

>Indián nev: Bölcs Farkas

>Név jelentése: Olyan személyiség vagy, akit a környezete tisztel, mégha nem is mindig mutatják ki. Mindig megfontolt vagy és előrelátó, könnyebben boldogulsz ha egyedül kell megoldanod egy problémát, nem szeretsz kimondottan csapatban dolgozni, inkább vezér egyéniség vagy, akire a többiek szivesen hallgattnak, szivesen meghallgatják a tanácsaidat. Tágas a látóköröd, olyasmiket is képes vagy észrevenni, ami elkerülhette mások figyelmét.

 

 

 

>Rendes név: Angi001

>Indián név: Kék Hold

>Név jelentése: Mindig kiegyensúlyozott és mások számára talán rejtélyes lehetsz, saját magadat viszont jól ismered. Nem riadsz vissza a kihivásoktól, annak ellenére, hogy nem akarsz mindenáron a figyelem középpontjában lenni. Remek hallgatóság vagy, az emberek megbiznak benned. Nyugodt természetednek köszönhetően szivesen barátkoznak veled, bár néha zárküzottnak tűnhetsz. Mindig nagyon nőies vagy, ahogyan a Hold is a feminizmust képviseli.

 

 

 

 

 

 

 

Itt alol commentbe add meg a rendes neved(mlapos) es az indian neved,es en ide leirom,hogy mit jelent(Nem en talalom ki az eredmenyt,hanem tenyleg igy van)