Lezarva!!

Nyertesek:

Laisha es Yuki:D

Grat^^Kuldom hamarosan az ajikat:)

 

Hello:D

Ez egy nagyon szorakoztato verseny lesz^^

Rendezek egy romantikus film maratont!

Vagyis ebbe a menupontba a het minden napjan felteszek egy uj filmet,remelhetoleg olyat,amilyent meg nem lattatok,es felteszek,hogy megnezhesssetek,plusz nehany erdekesseg es leiras rola.

A ti feladatotok az lesz,hogy valaszoljatok nekem e-mailban,vagy itt commentben a megfelelo napon 2 egyszeru kerdesre a filmmel kapcsolatban.

Mivel a filmeket minden nap lecserelem,ezert minden nap be kell nezz ebbe a menupontba,ahhoz,hogy a legtobb pontot erd el.Persze nem kotelezo az osszes filmet megnezni,mert akar a leirasbol is megfejtheted a valaszt,de a filmet/kerdeseket masnapra leveszem,ugyhogy ha egyikrol lemaradtal,akkor annyival kevesebb pontot kaphatsz.

A pontozas egyszeru:minden helyesen megvalaszolt kerdes 1 pontot er,aki a legtobb pontot kapja,az nyer.

A FILMMARATON HETFOTOL-VASARNAPIG TART!

Regisztralni nem kell,nem kotelezo,csak majd kuldjetek el a valaszokat:

naruchan.kinga1@gmail.com

Ha veletlenul elfelejtettel valaszolni a kerdesekre,de tudod,hogy milyen filmekrol volt szo,a jatek vegen megegyszer felteszem a kerdeseket.

A filmmaraton vegen rendezek majd egy chatpartyt is,ahol kibeszelhetjuk a filmeket stb.^^

Mindenfele filmet felteszek majd,a komediatol a dramaig,hogy lehessen valogatni,hogy kinek mi tetszik^^A nyertesek megkapjak a ,,kulcsot" a mesebeli vilagba(egy kulon menupontba) ahol megtalaljak az ajandekaikat:)

                                                 By:Naru