14.rész-A szív titkai

A tanár kimondta Alyson nevét , de ő sehol sem volt.Nem vall rá , hogy elkésik rögtön az első nap.Sőt, mivel hercegnő, igazán kedves és illedelmes , fogalmunk sincs Corival , mi történhetett vele.Hirtelen valami rettenetes dörömböléstől rezgett meg az egész épület.Mintha csak földrengés lenne.Mindenki pánikba esett.A tanar azonban leintett minket , és elkezdte írni az anyagot.

Én , mint mindig a suliban , a tanulnivalo helyett inkább kinéztem az ablakonXDItt a szigeten , még körül sem néztem rendesen.Fehér tajtékkal szegett hullámok rohantak a szürke , sziklás partnak.Az öböl acélszürke vizéből szigetek emelkedtek ki , meredek sziklafaluk csipkés csúcsait komor , magasba törö fenyöfák koronázták.Ezeket a szigeteket majd megnézem magamnak.Eközben viszont észrevettem , hogy egész erdekesen magyaráz a tanar , figyelni kezdtem.Vagy inkább figyelni kezdtem a tanár smaragdzöld , szikrázo szemét:$

-Mint tudjátok , Neoreine , az állam ahol élünk , elszigetelten az emberi vilagtol.Az orszagot leginkább varázslattal tartjuk fenn , mindenféle mágia es mindenféle lények élnek itt , az ártatlanoktol a veszélyesekig.A ,,vezetőnk" a hold szelleme.Ki tudja miért? A tulbuzgo varázslolány ott , aki engem bámul!Mi a válasz?

Jaj ne , ez pont engem célzott ki.Teljesen elszégyeltem magam.

-Mi volt a kérdés?-motyogtam:$

-Azért a holdszellem a vezetonk , mert a Hold energiájábol nyerjük a magiahoz szükséges energiat.-a kozelunkben ülő lány felállt , és szinte orditotta a választ.Ha jol emlékszem , Atzuko-nak hivják.

-Ont nem kérdemzem , Aya kisasszony , a valasz helyes de kérdezetlen feleletért ön is 10 büntetöpontot kap-a tanar csillogo szeme már nem is tünt annyira elbüvolonek. A lany megszeppent , de mielott leült volna rámnézett és elmosolyodott.Rendes lany , megmentett.

-Na , és ki tudja , hogy hol lehet megtalálni a Holdszellemet?-tett fel egy ujabb kérdést.-Livia kisasszony?

Az osztály másik végében egy fekete haju lany készülödott a feleletre.A nyilegyenes , koromszinü haja kissé a szemébe logott , és egész a derekáig ért , eltakarva takaros kis méregzöld szoknyáját.

-Nem lehet pontosan meghatározni , hogy hol van , mivel szellem , nem mutatkozik meg csak a kiválasztottaknak.Nagyon bölcs lény , valahol a hegyekben van a rejtekhelye.

-Nagyon helyes a valasz , koszonjuk.-helyeselt a tanar. Késobb megtudtam , hogy ez a lány valojában már harmadik éve jár az iskolába , es végig ő volt a legjobb tanulo.De hát nem ertem , akkor mit keres köztunk , az elsösöknél?

Na de lassuk , mi tortént Alysonnal^^

Szegény lany szintén egy fiut fogott ki , mégpedig Dylant.(micsoda véletlenXD).Alyson viszont a legokosabban cselekedett közülünk.

-Dylan , megengeded , hogy aludjak az ágyban?-kutyaszemek*_*

-O...hát persze...-ideges fejvakarásXD

Szoval igy alakult , hogy Alyson lefekudt az ágyba , mig Dylan kényelmes kis fészket alakitott ki magának a padlon.Egy darabig csak forgolodtak , nem tudtak elaludni.Dylant kezdte nagyon szurni a padlo.Vegül még vacogni is kezdett a földön.

-Elég , ne aggodj nem eszlek meg-hirtelen fogta magat es egy mozdulattal befeküdt Alyson mellé-Elférunk itt ketten is-majd kényelembe helyezte magat. Eközben szegény Aly meg sem mozdult , csak nyelt egy hatalmasat. Dylan látta , hogy mennyire izgul a lány , igy mondott....valamit.XD

-Es... és te miota élsz itt?

-En…én már itt születtem-hebegte idegesen Aly.-Te most jársz itt elöször?

-Igen.

-Ok.

Siriiiiiii csend....

-Jol hallottam ...te hercegnö vagy?-törte meg a csendet a fiu , ugy 5 perc utan.

-Nos igen , de ez nálunk nem annyira nagy rang , mint az embereknel.Itt nagyon sok hercegno van.Itt mindennek van egy kis királysága , a csaladome az állatok ereje.En is az állatok hercegnoje vagyok , az Atváltozásom után irányitani tudom majd az állatokat^^

-Az tokjo-dünnyögte Dylan.-Nekem is van-kis szunetet tartott-volt egy kutyam.

Alyson kis ido mulva meglatta a mondat mögött levö igazi értelmet.

-Hianyzik a régi életed ugye?-bukott ki a lanybol.

Dylan szeme kisse elkerekedett.Nem szamitott ilyen nyilt kérdésre.kusza gondolatok kavarogtak szegény fiu fejében.A falon levő lámpát tanulmányozta , mert fogalma sem volt , mit mondjon.

-Nos hát igen , kisse hiányzik....a családom....Meg Demetra miatt is aggodom.O is az unokahugom , es felelősséggel tartozom érte.Az az átkozott sotetboszorkány már napok ota fogvatartja , es fogalmam sincs hol lehet.En ezt az egeszet nem akartam-egyre gyorsabban es hangosabban kezdett mesélni-Erre a kirandulasra is az erdőben , Chris es Dan cipeltek el.A nagymamám lakásába mentunk.....hiányzik a nagyi.-fakadt ki végul.

-Rossz lehet nektek-Aly lehajtotta fejét.

-Nos ebben nem vagyok teljesen biztos.Chrisnak es Dannak nincs nagyon mit hianyolniuk.Mindketten árvák , meg az arvaházban ismerkedtek meg.Nekik nincs családjuk , sosem fogadták öket örökbe.Mikor mar betoltottek a 18-at egyszeruen kidobták oket az utcára. A családommal befogadtuk oket kis idore , majd sikerult állást szerezniuk.Egy rozoga kis muhelyben dolgoztak szinte ingyen.Alig jott ki a napi betevojuk.En segitettem neki , ahogy csak tudtam , de en sem vagyok tul gazdag.

-A penz nem szamit-mondta Alyson komor hangon-Engem mindig elkenyeztettek minden finomsaggal , szolgalok hadai lestek a kivansagaimat...de a legfontosabbat nem kaptam meg....a szuloi szeretetet.Olyan is volt , hogy egy héten csak egyszer lattam édesanyamat , apamat pedig még ritkabban......Alig vartam , hogy végre eljohesek a ,,palotabortonombol" es itt legyek a barataimmal.A pénz nem boldogit.

-Ez is igaz , de jobb a vanban tűrni , mint a nincsenben szenvedni.-felelt Dylan.

Ezutan ismet nagy csend kovetkezett.Majd vegul kinyogték , hogy ideje aludni.Mindketten mas iranyba fordultak , es valahogy sikerult elaludniuk.Ugy kb.reggel 5-ig , ekkor ugyanis Aly elkezdte szokásos regeli(hajnali) ....,,nyujtozkodását"XD Ekozben persze méllyen aludtXD

eloszor a karját nyomta szegeny Dylan arcába...  

A fiu eroteljesen félretolta a kezecskét , es kissé felult , de ekkor meg egy láb terpeszkedett tovább...pontosabban Dylan lábára.  

Dylan ezt is sikeresen elháritotta , azonban olyan erosen lokte el magátol Aly-t , hogy szegeny meg a padlora is leesettXD

Na de vegul mindketten sikeresen elaludtak^^....egeszen reggel 8,30-igXD Alyson sikitott , Dylan nyugtatta...nagy volt a káoszXD  

-Tudod te mi tortenik azzal , aki 1.nap elkésik?-hebegte Aly

-Tobbet alszik?-Tippelt DylenXD

Ekkor hatalmas razkodas boritotta el a szigetet.Ok is éreztek , azt a hatalmas rengést , amit mi.Gyorsan feloltoztek es kirohantak az udvarra.Ott olyasmit láttak , amit álmomban sem gondoltam volna.....

 

Dehat...dehat...ez meg micsoda?.........POKHÁLO!Rengetek pokhálo!