Tarthatnak álmodozónak, bolondnak vagy akinek akarnak, mégis úgy gondolom: minden lehetséges.

Ott alltunk mindanyian , Alyson , Corina , Molly , en , Dylan , Dan es Christopher a hatalmas iskola elott.

De ez egyaltalan nem ugy festett , mint egy iskola , sokkal inkabb , mint egy hatalmas palota , ami meg ha felelmetes is a maga modjan , de hivogat.Veszelyesen hivogat.Egy kis szigetre epult , s a korulotte levo vizet megvalagitotta a holdfeny.Beleptunk a kapujan, melyen kulonleges , egyedi betukket ez allt:Varazsloiskola. Nem tul eredeti cim , nem is ez fogta le a tekintetunket , sokkal inkabb az alatta levo felirat.

Belephetnek:emberek , varazslotanoncok , vampirok , verfarkasok , tunderek , szellemek , ninjak , pixik.

Alatta nagybetuvel volt felirva , vervoros betukkel:TILOS:sotet boszorkany , sziren , bestia!

Ezt a listat latva majdnem panikrohamot kaptam.Feltem.

De nem en voltam az egyetlen.Alyson aggodalmas arcot vagott , biztosan miattam aggodott , hisz tudta a titkomat , akarcsak Corina.De....de...Corina.......jobban megvolt ilyedve , mint en.Ezt nagyon furcsaltam.A szaja majdnem tatva volt , az arca kisse osszeszukult , a keze okolbe szoritva , a szemoldoke osszeszorulva.Kisse ki is pirosodott.Miattam aggodna enyire?

Sorban beleptunk a felelmetes vaskapun.Eloszor a fiuk...gondtalanul.Majd Molly , Alyson , Corina......ment volna......DE NEM TUDOTT!

Ekkor hirtelen meglattam a kapu masik oldalan egy fekete ruhas , szigoru kulseju varazslot , biztosan valami felugyelo.

Azt hittem elall a lelegzetem.Corina nem tudott belepni a kapun!Azt hiszem egy atok vedte az iskolat a betolakodoktol.....akik a tiltott listan szerepeltek.De akkor Corina miert nem tudott belepni?Es akkor mi lesz velem?Nyeltem egy nagyot , osszeszedtem minden batorsagom.Ha veszunk , egyutt veszunk.Erosen koncentraltam es elmormoltam egy .....TILTOTT varazsiget!

    Ó hatalmas erő,

    Törj bárhonnan elő,

    Víz árján, szél szárnyán,

    Gonosz átok messze szállj!

Ezutan:

 

Zárt ajtó, ha utamban állsz,

Varázslatom hasson reád,

Nyílj meg iziben!

 

Megragadtam Corina reszketo kezet es.....atleptunk a kapun.

Igen.Sikerult , bejutotunk , epp idoben , mert odaert hozzank az a titokzatos kulseju varazslo.Az atokuzes sikeres volt , de mivel csak rovid ideig hasznalhattam , mar be is zarult a lathatatlan fal.Jol sejtettem , valoban felugyelo volt.Hosszu , foldig ero fekete palastot viselt , rajta a suli cimerevel , ami egy felhold volt , atszurva egy nyillal.Bevezettek minket egy nagy terembe , az iskola disztermebe.Elkepeszo volt , mindenhol ego gyertyak lebegtek a levegoben.Csodalatos latvany volt.Kozepen hatalmas padok , az ablakok a padlotol egeszen a plafonig ertek.A fal halvany aranyszine napfenyre emlekeztetett.Az egyik ablak elott volt a tanarok es felugyelok asztala egy nagy emelvenyen.Az asztal kozepen ult az igazgato ut .Azt hittem , hogy valami oregember lesz , mint a konyvekben amit olvastamXD De nem , igen fiatal volt , olyan 25 ev koruli lehetett.A szaja korul kis , rendezett szakall latszott.O is hosszu , foldisero fekete palastot viselt.Azonban o volt az egyetlen a teremben , aki egy hatalmas fekete varazslokalapot viselt.Olyan hegyes vegut .En azt hittem , hogy csak a boszorkanyoknak van ilyenm , de ugy tunik tevedtem.Mindannyian le kellett uljunk az asztalkoz.Itt sajnos el kellett bucsuznunk Mollytol , mert o mas masodik evolyamos volt.Ket hatalmas asztal volt fenttartva a diakoknak.Egyik az elsosoknek , a masik a masodikosoknak.Igazan kar , hogy csak 2 evet kell jarni a varazsloiskolaba.Szivesen tanulnek meg tobbet is itt.Nagyon tetszett ez a hely.Olyan baratsagos volt.Az igazgato felallt , majd beszedet mondott.

-Kedves diakok , koszontelek titeket itt a Varazsloiskolaban.Mint tudjatok 2 evfolyam van.Az elso eveseknek 4 fajta orajuk lesz:varazstortenelem , joslas , bubajtan es irodalom.-majd meg egy csomo lenyegtelen dolgot mondottXD

Ezutan mindenki megkapta a szobaszamat es elindultunk aludni , hiszen holnap nehez nap lesz , elkezdodik a tanitas.Remelem , hogy nem vettek eszre a tiltott varazslatot , amit hasznaltam.Meg a neveloapam tanitott nehany tiltott varazslatot regebb.Igzan furcsa a neveloapam.Keptelen vagyok eligazodni rajta.egyszer-egyszer nagyon gonoszul viselkedik velem , szolgakent kezel.Masko meg....ha nem is kedves , de legalabb tett nehany jo dolgot ertem.Peldaul megtanitott nehany klassz varazslatot , meg tiltottakat is.Es miatta lehettem papno , vagyis majd leszek ha eljon az ideje.Nem vagyok tulsagosan oda a papnoskodesert , de ha nem lettem volna papno novendek , akkor eddig mar biztosan megoltek volna a titkom miatt.Igy viszont normalis eletet elhettem.Es Kon-ur , a neveloapam meg ide , a varazsloiskolaba is beiratott , hogy normalis eletet elhessek.Te jo eg!Ekkor ugrott be: biztosan ezert is tanitotta meg az ajtonyito titkos varazslatot , mert tudta , hogy hasznalnom kell majd.Hm...elmosolyodtam.

-Akkor sziasztok!-Alyson koszont nekunk.

Annyira belemelyedtem a gondolataimba , hogy eszre sem vettem...mar elindultunk a haloszobaink fele , de utkozben Corina , Dan , Molly es Dylan mar el is kanyarodtak a maguk szobajahoz.Mar csak mi ketten maradtunk Chris-szel , mert Alyson epp most futott abba az iranyba , amerre Dylan is ment az elobb.Igyhat ketten folyattuk utunkat.

-Jo ejt!-mosolygott ram Chris.

Visszamosolyogtam.De elkovettem azt a hibat , hogy a szemebe neztem.Sovargo , tengerkek szeme fogvatartotta az enyemet , es en mindenrol megfeledkezve bamultam , mig el nem forditotta a fejet.

-Hat , megerkeztem-lelkesedett , meg mindig mosolyogva.

-O , igen , persze-helyeseltem , majd tovabbleptem.

Megneztem a kis papirkamat , amin ezust szinu betukkel a 235-os szoba volt irva.Raneztem az elottem allo ajtora:234.Na gyorsan visszaleptem egyet....dedede.....de......tatva maradt a szam...

Chris epp most nyitotta ki ennek a szobanak az ajtajat.ez lehetetlen.Kiteptem a kezebol a pairjat:235. Mi folyik it? Egy szobaba kerultem...Chrissel!Gyorsan kinyitottam az ajtot , de csak meg jobban ketsegbeestem.Egyetlen nagy agy volt a szoba kozepen! Korulotte egyetlen kisasztal , rajta egy vaza , 3 szal vorosrozsaval.Meg egy kis szekreny , egy tukorrel!

-Ez a te muved?-ertetlenkedtem , es majd leorditottam szegeny fiu fejet.

-Nem , dehogy , en sem ertem mi folyik itt-bizonygatta Chris.

 

 

                    Ha megakarod tudni a folytatast , olvasd el a kovetkezo reszt^^Na de , ha az en szobatarsam Chris , akkor ki lehet a tobbieke?Es mit fogunk tenni....igy......

Kovetkezo resz:13.resz-éjszakai csetepatéXD