Mindenki furcsalta , hogy Sefa eppen most jott elo.Senki sem latta , hogy azelott ott volt a gonosz lany hata mogott.

-Ki volt ez a lany?-kerdezte meghokkenve Alyson.

-Ez egy sotet boszorkany-szolt higgadtan Coina-Par evvel ezelott kiirtottak oket. Azonban ugy latszik , hogy egy megis eletben maradt.Nagy hatalmuk van , leginkabb sotet magiat hasznalnak.

Mindenki csodalkozott , hogy Corina , ezt honnan tudja.

-Es ezt honnan tudod Corina?-erdeklodott Alyson , meglepetten.

Corina egy pillanatig habozott , majd icsit tul gyorsan ravagta , hogy:

-Olvastam^^

Egy hosszu nema perc csondjet Dan szakitotta meg.

-Jaj Corina , pihenj le , biztos elfaradtal.-mosolygott  , mar ott is volt Corinna mellet.

A lany csak zavartan pislogott.Dan , mint egy igazi uriember segitett neki leulni a legkozelebbi helyre , ahova lelehet , egy kosziklara.Dan szivdoglesztoen vigyorgott , a napfenyben megcsillantak feher fogai.Azonban Corina mielott viszonozhatta volna a mosolyt , mergesebb lett , mint en , amikor felelnem kell matematikabol.

-HOGY KEPZELED , HOGY A COMBOMAT FOGDOSOD TE SZEMET!-orditotta , s mar le is kevert neki egy hatalmas pofont.Az azonban meg mindig jol latszott , hogy Dan a combjat simogatja. 

-Szallj le rolam!-orditotta a lany , Dan pedig mar repult is , es megsem allt az elso utjaba nem eso  , kemeny targyig , egy nagy faig , ami ha nem fa lett volna , most egy hatalmasat orditott volna fajdalmabanXD

-De mit akart ez a sotet boszorkany Demetratol?-Aggodott Dylan.

-Mostanaban rengeteg varazsereju embert elrabol egy titokzatos , gonosz valaki.Nem tudjuk , hogy miert , sajnos.-valaszolt Alyson-Am az a lany a baratnod?-csuszott ki a szajan , de megbanta es az ajkaba harapott.

Dylan elmosolyodott , es csak par masodpercel kesobb valaszolt.

-Nem , Demetra az unokatestverem.-a szaja sarkaban enyhe mosoly jatszott.

Alyson lehajtotta a fejet , es teljes erejebol azon volt , hogy elrejtsen egy kitorni keszulo vigyort.

A csendet most Chris torte meg.

-Mi az a valami , azon a valamin?-hat igen , ennyi tellett tolleXD

Chris egy tavolabbi , hatalmas fara muatott. Mindenki odanezett , s az egyik nagy ag hirtelen megmozdult. Az ag mogul egy kez latszott ki.Majd egy szempillantas alatt , elottuk termett az ag rejtekeben levo lany. Hosszu , szoke haja lagy hullamokban hullott a hata kozepeig.a mozdulatai kecsesek es elegansak voltak.Az oltozeke azt sugalta , hogy ninja.

-Sziasztok.Ne haragudjatok , ha megilyesztettelek titeket.-lagy dallamos hangja volt.-A nevem Molly Lavado.A Nyugati ninja fold hercegnoje vagyok.Edesapam kuldott , hogy szoljak az ujoncoknak , hogy jovoheten kezdodik a tanitas.

-Szia Moll-udvozolte ot Corina-koszonjuk , hogy eljottel^^

-Igen nagyon koszonjuk-ragadta meg Molly kezet Dan , es neki is szivdoglesztoen vigyorgott.-Nem lenne kedved velemvacsorazni?

-Nem,nem lenne neki-Corina a duhtol piros volt , mint egy rak , de teljes nyugalommal megszoritotta Dan fulet , es a fulenel fogva ismet nekirepitette , szegeny fanak.

-Koszonjuk , hogy szoltal-mely hang hallatszott.A tobbiek eszre sem vettek , hogy a neveloapam , Kon-ur.-Alyson kisasszony , kerem szoljon Reineranak , mondani akarok neki valamit.

-Hat persze uram , maris-s Alyson mar rohant is.

-Reineyra?Az a lany , aki az uj papno lett?-motyogta Chris.

-Igen , o az.

 

 

Ekozben , en mit sem sejtve a szobamban oltoztozkodtem.Felvettem egy kenyelmes rucit.

Lerohantam a lepcson , es egyenesen Roz neni osszekulcsolt karjanak szaladtam neki. A neni szaja egy gozolgo vulkanra hasonlitott , ahogy a szavak elotortek belole.

-Reine , miert nem vagy meg kesz az ebeddel.Tudod jol , hogy az ujoncok ma erkeznek.eddig lehet , hogy mar meg is jottek.Igyekezz...igyekezz!-ezt mind egy szuszra hadarta el.

Roz neni , a neveloapam Kon ur huga.O , meg Kon-urnal is sokkal rosszabb.azt hiszi , szolga vagyok ebben a hazban.De nem bantam , ha foznom kellett , mert legalabb gyakorolhattam a varazslast^^ Gozerovel berohantam a konyhaba.Vagy inkabb , mondjam ugy , hogy abba a terembe , amit konyhanak hivtak. A konyha ugyanis , akarcsak a haz , mar tobb szaz eves , a butorokkal egyutt.A regi faasztal , kemence , es a csutko szekek kozott egyetlen uj dolog volt:Roz neni mikrohullamusutojeXDebben szokta megmelegiteni a SAJAT eteleit.Na akkor lassunk neki a fozesnek:zoldseglevest akartam csinalni.Abbol pedig nehany dolog biztosan nem hianyozhat:zoldsegekXDA kezemet felemeltem , az ujjaimat a regi szekreny fele tartottam , jobbra suhintottam egy kicsit , mire a jobb oldali szekrenyajto , jobbra kinyilt:D A kezemet visszamozditottam eredeti poziciojaba , es most hivogatoan intettem a mutato ujjammal.Erre , a szekrenybol egyenkent kirepult a paprika , paradicsom , sargarepa , majd a petrezselyem is egy kis makacskodas utan volt szives kivanszorogni.Mikor mar minden hozzavalo a levegoben lebegett a bal kezemet is felemeltem , es igy a kes is a magasba emelkedett.Mikor hozzaakartam latni a vagdosashoz , megszolalt a csengo eles , es kisse ilyeszto hangja.Kibbillentem a koncentralasbol , es ennyi is eleg volt ahhoz , hogy minden zoldseg leessen , es kiboritson mindent , ami az asztalon volt.En viszont , mit sem torodve a felfordulassal rohantam , hogy kinyissam az ajtot...