Mikor megfordultak egy gyonyoru lany allt elottuk.A hosszu haja csillogott a napfenyben.

-Hat te ki vagy?-kerdezte Dylan mosolyogva.

-Ezt nekem kellene kerdeznem tolletek-mosolygott vissza a lany a fiura.-Ti ujak vagytok itt?

-Hogy erted ezt?-kerdezte Dan.

-Hat ti vagytok az uj diakok a varazslosuliba , nem?

-Igen , hat persze , hogy mi:D-valaszolt olyan gyorsan chris , ahogyan csak tudott.

-Alyson kisasszony , jonnon vissza!A polgarmerter ur hivatja.-szolt egy sotet haju , idosebb fiu.Nagyon komoran nezte oket.Mintha haragudna valamilyert.

-Vigyazzatok vele!-figyelmeztette a fiatalokat Alyson-Ezt a fiut ugy hivjak , hogy Sefa , de nem tul jo fele.O akar lenni a polgarmester , de mivel mindig ilyen goromba , soha nem szavaz ra senki.

-Alyson...hm...szep nev-szolt kicsit elmosolyodva Dylan.

-A....koszonom-Alyson visszamosolygott , s hirtelen megragadta a hozza legkozelebb levo Dylen kezet es hivta a tobbieket , hogy menjenek vele.Mikor megalltak az egyik nagy haz elott Chris a konyokevel kicsit oldalba utotte Dylant es fel-le kezdte huzogatni a szemoldoket. 

Bementek egy hatalmas terembe.A falon kulonleges rajzok volnak.Mindegyik egy kulonleges lenyt abrazolt. A legtobb rajon azonban mindig egy bestia volt.Azonban a teremnek megsem volt felelmet araszto hangulata. a rajzokon a bestiak egyaltalan nem voltak ilyesztoek.Csodalkozott is ezen chris , hisz o mar talalkozott eggyel , de az halalra ilyesztette.

-Szoval ti lennetek az ujoncok!-szolt a neveloapam , aki tortenetesen a falu polgarmestere.szembetunoen vegignezte a fiatalokat.

Jol szemugyre vette a fiatalokat.Christopher kihuzta magat , buszken, egyenesen allt , de megis latszott rajta , hogy kicsit kelekotyaXDDemetra igazan csinos volt a lila ujnelkulijeben es a kis feher divatos rovidnadragjaban.Az ujjaval felretolt egy hajtincset , ami a szemebe logott es enyhen mosolygott. Dan csak komoran allt , mint aki csak magaval torodik.Melyen Kon-ur ,a neveloapam szemebe nezett , mint akit tenyleg nem erdekel az , hogy pontrol pontra mindenet vegigfigyelikXD 

-Rendben , kicsit ugyetlenek , dehat nem nekem kell eldontenem , hogy ki kerulhet be a hires varazsloiskolaba.Corina  , kerlek kiserd oket a vendekszobajukba.Veletek holnap , majd meg beszelek-nezett ismet az ,,ujoncokra".

Azonban nem valaszolt senki.Ezt nagyon furcsalta mindenki.Kulonosen Dan szerette volna megizmerni Corinat.Mindig is ,,kedvelte" a csinos lanyokat.Hirtelen hatalmas sikitas hallatszott az udvarrol.Mindenki azonnal kirohant.Az udvar kozepeben egy lany allt , hofeher hajjal.A szeme fekete volt , akarcsak a ruhaja , ami ugy festett , mintha a 300 evvel ezelotti divatlapbol rendelte volna.A bore feher , akar a ho.A haja lany hullamokban omlott le a hata kozepeig.A nyakaban egy fekete kereszt volt. 

Hideg tekintetevel az elobb sikito Corinara nezett , aki ott fekudt elotte a foldon , elajulva.Nagyon kulonos ruhat viselt.Fekete volt , es nem tul hosszu.A haja egy szalaggal volt osszefogva.A nyakaban egy kulonleges nyaklanc diszelget.A kezeben ket kulonleges kis kard.

(a foldon fekve kepzeljetek elXD)

-Mit tettel a baratnommel?Es ki vagy te?-orditotta Alyson.

A gonosz lany nevetni kezdett.Hirtelen beborult az eg.Mindenhol sotet felhok jelentek meg.A lanynak ket fekete szarnya nott.

-Azert jottem , hogy elfoglaljam a falut!Az urnom mar nagyon turelmetlen.A kis baratnotok megprobalt megallitani , ezert elpusztitottam.-szolt a gonosz lany.

A kezeit osszetette es hirtelen egy fekete feny jelent meg a kezei kozott.Sotet magiat hasznalt.

-Sotet vihar!-orditotta , s Chrisek fele dobta a sotet varazsgombot.

Szegeny Chris mar azt hitte , hogy itt a veg.Egy mely lelegzetet vett es becsukta a szemet.Azonban eltelt egy masodperc , ketto ....tizenketto , de meg mindig elt.Kinyiotta a szemet es azt latta , hogy az a lany aki az elobb a foldon fekudt , vagyis Corina a kardjaival megallitotta a varazsgombot. A karja verzett , de valoszinuleg eszre sem vette , bar latszott rajta , hogy nagyon gyenge.

-Heh!-nevetett Corina-Nem olyan konnyu engem elpusztitani!-s egy mozdulattal visszairanyitotta a sotetgombot a gazdaja fele.

-Nahat Corina , nem is tudtam , hogy te at tudsz alakulni varazslova!-lelkesedett Alyson , s odarohant Corina melle.

A varazslo lany visszamosolygott baratnojere , majd ismet a gonosz lany fele nezett , aki ennyitol persze meg nem adta fel.De mi van a hata mogott?Demetra egy furcsa , sotet alakot vett eszre a lany mogott.Kirohant az udvar kozepere , hogy megnezze mi az.Ez bizony egy eleg rossz dontes volt. A hofeher haju lany , azonnal elebe allt , es egy varazsiget kezdett mormolni.

-Demetra , vigyazz!-orditotta ilyedten az unokatestvere , Dylan.

A szegeny lany kore egy szuk burok keletkezett , ami ketreckent tartotta ot fogjul.

A gonosz lany Demetraval egyutt felemelkedett az egbe es egy pillanat alatt eltakartak oket a sotet felhok. Par masodperc mulva az eg hirtelen kitisztult , a nap kisutott.......de Demetra es a lany eltuntek. Az utolso kodot okozo felho is eltunt , s elojott a sotetsegbol Sefa , a polgarmesterjelolt nagy nyugodtan.Mintha tenyleg aggodna kerdezoskodni kezdett , hogy vajon hova lett az a gonosz lany.Mindenki furcsalta , hogy milyert eppen most jott elo....es honnan.

 

Tudni akarjatok , hogy ezalatt en hol voltam?Es , hogy mi tortent Demetraval?Esetleg , hogy ki volt ez a lany?...........A kovi reszbol kiderul^^