Par percig csak neztek engem , verpiros szemukkel.de egyikuk sem mozdult.egyik pillanatban azonban az egyikuk hirtelen megfordult.Mindannyian egy kulonos zajt hallotunk.Valami kozeledett.Minden bestia korem allt es varta a zaj okozojat.Nem is tudom...mintha...megakartak volna vedeni.Megmozdult az egyik bokor es elougrott egy masik bestia.Ez olyan volt , mint azok a bestiak , akiket ismertem , olyan hazibestia fele.de megis mas....Latszott rajta , hogy egyedul a maga ura , nem iranyitja senki.....Vadon el.Teljesen ketsegbe estem.azt sem tudtam , hogy mit tegyek.Ez a bestia nagyon gyorsan elkezdett rohangalni , mint egy orultXDazt hiszem , hogy ilyeszto akart lenni , de nem sok sikerrelXDMikor a vad bestiak melle allt acsarogni kezdett.Na ez mar kicsit hatasosabb volt.A vodon elok osszeneztek , majd lassan elindultak az erdo fele.Most vettem csak eszre , hogy ez a szeleburdi kis bestia sokkal kissebb , mint a tobbiek.azt hiszem , meg csak kolyok lehetett.Mikor mar mindegyik vad bestia elsetalt o nagy buszken meg egyet vakkantott , mintha tenyleg o uldozte volna el ezeket a veszelyes szornyetegeket.XDOdajott hozzam , lasan.Hirtelen hatalmas feny vette korul es............emberre valtozott!!!

Meghozza egy kb.10 eves kisfiuva.Gondolom , most azt hiszitek , hogy nagyon meglepodtem.Pedig nem...nagy nyugodtan szoltam:-koszonom.A kisfiu labara egy kissebb kes volt kotve.a ruhaja igazan egyedi volt:szorbol keszult ruhat viselt , szinten szorbol keszult labszarvedovel.Egy kis vadember az en hosomXD

Ramkacsintott , aztan villamgyorsasaggal eltunt.En gyorsan hazarohantam.Otthon jol leszidtak , de a neveloapam elmeselte , hogy a hegyekben el nehany vadon elo bestia , de ok nem veszelyesek.Falkakban elnek , mint a farkasok. Bizonyara ezert volt szorbol a kisfiu ruhaja.Azt viszont senki sem tudta nekem megmondani , hogy milyert nem tamadtak meg , a tenyleg veszelyes vad szornyek.Ez , mai napig rejtely szamomra.

Szoval , en megertem a neveloapamat , mert csak jot akar nekem.

Ekozben chris es baratai az erdo melyeben bolyongtak.

-Sracok , alljunk meg , leszakad a labam.-szolt chris nyafogva.

-Te csak hallgass , hisz miattad tevedtunk el-oktatta ki Dan.

-Nezzetek!Valami furcsa van ott-mutatott Demetra az erdo egyik reszere.

-Gyertek gyorsan , nezzuk meg-tanacsolta Dylan.

Odamentek egy regi , oreg fahoz.A torzse mellett egy titokzatos nyilasra leltek.

Egy lepcsot vettek eszre , ami egy nagy falhoz vezetett.A falnak 9 ablaka volt , de ajtaja egy sem.Barmennyire is kerestek egy bejaratot , csak az ablakon keresztul mehettek at a falon.Miutan mindenkinek sikerult atmasznia a titokzatos falon teljesen elallt a szavuk.A fal mogott egy egesz mas vilag vart rajuk. Kulonosebb , mint gondoltak volna. egy falu tarult elejuk , kulonosebbnel-kulonosebb hazakkal. a hazakat novenyek boritottak , ahogy minden targyat es lepcsot.

katt a nagyobb meretert

Az egesz falu egy mely titkot arasztott.Mintha elakarna bujni a vilag elol. Az erdo teljesen eltakarta.sehol egy lelek.dylan eszrevett egy furcsa kislany , lerohanni a lepcson.Gyorsan kovetni kezdtek ot.A lanyka a falu hatamoge rohant. egy kis kek madarka is kovette.A falu mogott volt egy hatalmas haz. Szepen kidolgozott mintak , ragyogo diszek boritottak. Biztosak voltak benne , hogy egy kolostor.Minden arra utalt , mintha a lakok valamilyen unnepsegre keszulnenek.

-Gyertek gyorsan!Mindjart jon az uj papno!-hallatszot egy kisgyerek hangja.

A kislany egyszercsak megallt.A hazakbol mindenki kirohant , hogy resztvegyen a nagy esemenyen.Chrisek gyorsan elrejtoztek egy kerites mogott. Mikor mar mindenki a hatalmas kolostor kore gyult kinyilt a nagy kapuja.A kolostorbol kilepett a neveloapam , diszesen feloltozve.

-Mint minden evben most is egy uj papnot tanitottunk ki.O is orizni fogja a hagyomanyainkat , es vedi a falut es a nepet legjobb tudasa szerint. Mar gyerekkoraban elkezdte felkeszuleteit , hogy igazi papno valhasson belole. Itt is van , az uj papno: Castravetto Reineyra.

A kapun kijott egy fiatal lany.A haja korom fekete , ruhaja elokelo es diszes.A hajaba ekszerek voltak tuzve.

-Nezzetek milyen gyonyoru!-sugta chris.-De vajon milyert ilyen...szomoru?

-Igen , valoban szomoru az arca-helyeselt Dan.

-Nezzeteeek!Piros a szeme!-vette eszre Demetra!

-De....dehat ez hogy lehet?-ilyedt meg Dylan.

Mindannyian hallgattak , nehogy eszre vegye valaki oket.

-Annak megvan az oka!De ti hogyan kerultetek ide?-hangzott a hatuk mogul egy hang!

O ne!Megtalaltak oket!Most mi lesz veluk?Mikor megfordultak , egy gyonyoru szep lany allt elottuk.