A hajnal bekoszontott... egy fenysugar megvilagitotta Chris arcat.Felebredt es korulnezett.Semmit sem latott es semmirol nem tudott.amilyen gyorsan csak tudott visszaszaladt a baratjahoz , Danhez.egesz uton egy szot sem szolt hozza , csak bamulta a semmit , mint aki szellemet latott.Szegeny Dan semmit sem tudott sem Christol, hiaba kerdezgette.Az eredeti uticeljuk az egyik baratjukhoz vezetett,Dylenhez , aki ezt a nyari vakaciot a hegyekben akarta tolteni.Mikor megerkeztek a fiuk csak bamultak , hogy milyen hatalmas a haz.Gyorsan bementek es udvozoltek haverjukat.Dylen egy helyes es makacs fiu.A fiuk gyos beszelgetesbe kezdtek , majd ledobtak magukat a plazmaTV ele.Nyugton neztek a TV-t es nem is sejtetek , hogy mi mar rajuk.Hirtelen valaki kopogni kezdett az ajton.

-Jaj bocs fiuk,elfelejtettem mondani , hogy az unokatesom is velunk lesz.-szolt Dylen.

-semmi gond, felteve ha o is olyan jo fej , mint te-helyeselt Chris.

-Na majd en kinyitom az ajtot.-ajanlotta fel Dan.

Odament az ajtohoz es kinyitotta.Nagy meglepetesere azonban egy gyonyoru lany allt ott.

-Hello!-mosolygott a lany.-a nevem demetra.

-He dylan , nem mondtad , hogy egy csinibaba is szorakoztatni fog minket.

-Puffffff-

-EN vagyok Dylan unokatestvere , es ha megegyszer csinibabanak hivsz nem csak a fejedre kapsz -mondta demetra , miutan felpofozta Dant-Remelem vilagos-mosolygott.

A lany bement a hazba , mintha otthon lenne.Koszont a bamulo Chrisnek es a ,,feledekeny" Dylannek , majd felment a szobajaba.

Dan es Chris majd leteptek Dylan fejet , amiert elfelejtette mondani , hogy egy lanyt kell mindenhova magukkal cipelniuk.

Este a 3 fiu vacsora utan leult az asztalhoz , hogy chris elmondja mi is tortent vele .

-Szoval tererot kerestem , hogy felhivhassam Oliviat.azonban eleredt az eso igy befutottam egy furcsa haz ala.Mikor tarcsazni kezdtem egy hatalmasat villamlott es leesjettem a telefont.Az meg teljesen tonkrement.Viszont megis beleszolt valaki.De meg mindig nm tudom , hogyan es ki.

-Na es mit mondott neked-kerdezte dylan.

-Azt , hogy maradjak ott es segitsek neki.En azonban nagyon megilyedtem es elrohantam onnan.Ez utan csak arra emlekszem , hogy leestem valahova es reggel ott ebredtem.

-Hm...ez erdekes...szerintem visszakellene menjunk oda , hogy megtudjuk mi is tortent.-mondta Dan.

-Igen ez jo otlet.-helyeselt Dan.

A fiuk elindultak az ajo fele es eszre sem vettek , hogy valaki vegig hallgatozott a lepcso tetejerol.Az illeto lany es nagyon futfangos is kovette oket.Mivel a kolostor nem volt messze , gyalog mentek.Bar mar este volt es alig lattak valamit , azert sikerult mind a negyuknek odatalalni.Bizony negyen , hiszen Demetra is kovette oket.

-Talan bekellene menni a kolostorba.-szolt kisse felve Dylan.

A fiuk bementek a kolostorba mit sem sejtve.Utoljara Dylan ment be akinek hirtelen a bejaratban valaki megragadta a kezet.

-Varjatok meg engem is!-orditotta Demetra, majd o is bement a furcsa epuletbe.

-Hat te hogy kerulsz ide?

-Ne haragudjatok de nm birtam ellenallni-mosolygott a lany , mint aki semmit sem tett.

-Na mostmar mindegy.Gyertek nezzuk meg azt a feliratot.-szolt Dan.

Mindannyian odamentek a kolostor hatso reszebe .Mindenhol gyertyak egtek.De ki gyujtotta meg oket? Megneztek  egy kepet:a kepen volt egy hatalmas felirat , de nem tudtak , hogy mit jelent.

Mikor egeszen kozel mentek hozza hirtelen minden gyertya kialudt.az ajtot becsapta a szel es minden ablak csapkodni kezdett.egy pillanatig minden elsotetult.Ezalatt mindenki a foldre esett es halalra ilyedt.Ugy kb. 2 perc mulva ismet vilagossag lett.Tul vilagos.Mindenki gyorsan az ajtohoz rohant.Chris egybol kinyitotta a hatalmas ajtot.Senki sem akart hinni a szemenek.Minden...minden...olyan..............normalis volt.

azt kerditek , hogy mi olyan furcsa?Gondoljatok csak bele.Ket perccel ezelott meg odakint mindent beboritott a fekete ejszaka , most meg minden fenyben uszik.

-Dehat megis mi folyik itt?-esett ketsegbe Chris.