-Ki-ki vagy?Hogyan tudsz beszelni?-Szolt Chris halalra ilyedve...

Semmi valasz...

-Mit akarsz tollem?

-Kerlek maradj itt...SEGITS!!!-szolt a titokzatos hang.

christ nem erdekelte semmi , eldobta a valojaban nem is mukodo telefont es rohant innen amerre latott.ekozben egy titokzatos leny figyelte menekuleset.

Az eso meg mindig esett es az eg akkorakat villamlott , hogy meg Superman is megilyedt volna.Chris azonban az egihaborutol nem felt , csak attol aki hozza szolt , legyen az barki vagy barmi.Egyenesen nekirohant az erdonek.Szaladt amerre birt.Tulsagosan is gyorsan , es nem vette eszre az elotte allo hatalmas lejtot.Tul keson allt meg...leesett.Egy kisebb szakadekba esett bele , ahol egy vizebb vizeses keresztezte utjat.O ajultan fekudt a foldon.egy szikla mogul kozeledik hozza valami.De nem akarmi...hanem egy kulonleges leny.Olyan rokafele.Kozeliteni kezdett Chrishez.A felhok szorosan takartak a holdat.Mostanaig.A telihold fenye hirtelen mindent bevilagitott.De egy pillanat.Hiszen:

........

A roka hirtelen emberre valtozott.Meghozza egy gyonyoru lannya.

Kozelebb es kozelebb ment Chrishez.Hirtelen lehajolt es jol szemugyre vette a szamara idegent.

-Hm...te ennivalo vagy?-kerdezte megorulve , hogy ehseget vegre csillapithtja.

Megerintette az ajult Chris arcat , aki meg mindig nem tert magahoz.A lany latva , hogy az idegen nem akar vele beszelni jol megrancigalta az arcat.

-Hahaha...hogy ez milyen vicces valamiXD-szolt nevetve a lany kulsoben levo furcsa leny.-De miert nm beszelsz velem?

A lany egy pillanatra felnezett a holdra es a szeme verpirossa valtozott.A szel repiteni kezdte a hajat . A lany egyre kozelebb hajolt Chrishez.

 

egyre kozelebb es kozelebb mig egyszercsak kinyitotta a szajat es ....

Hirtelen visszakapta a fejet...

-Hm..talan megsem kellene megenni...meg hasznomra lehet...

Ismet nagyon kozel hajolt hozza es ismet kinyitotta szajat...de most egeszen mas tortent....hirtelen egy kek feny jott ki a szajan.

A kek feny atment Chris testebe.A hold egy kis idore ismet megvilagitotta a lanyt akinek hirtelen 9 farka nott.